We zoeken Creatieve Nederlanders

verdien extra met het maken en aanbieden van stads-speurtochten

Hvem leder vi efter?

Om onze internationale groei mogelijk te kunnen maken zoeken wij Nederlandstalige partners die samen met ons de Qula City Trails gaan maken en als je dat wilt ook verkopen.

Je wordt Qula-agent voor een bepaalde regio. De regio waar jij zelf gevestigd bent. Samen maken we een inventarisatie van interessante steden in de buurt en gezamenlijk maken we een leuke Qula City Trail. Dus vind je het leuk om mensen een fijne dag te geven en dat dmv een gezellige speurtocht is dit mss wel iets voor jou.

Als agent krijg je de mogelijkheid deze City Trail met korting te verkopen. Over de verkoop van elk de door jouw verkochte Trail krijg je een vast bedrag uitgekeerd, 

Qula Trails heeft uitgebreide online marketing kennis en zet deze ook voor jouw in. Om samen leuke en succesvolle Trails te verkopen

hovedfoto qula

Hvem er vi?

Met meer dan 60 steden, spelen wekelijks honderden deelnemers ons digitale spel. De speurtochten worden via je smartphone gespeeld. Je speelt in een team en of in teams tegen elkaar. 

De City Trail is een stadswandeling en spel ineen. Je komt op de leukste plekken, leert feitjes over de stad en dat alles in een interactief spel, met verschillende spelonderdelen. 

Qula Trails BV is een in Nederland gevestigde organisatie en de grootste aanbieder van interactieve stads-speurtochten in de Benelux. 

Qula Trails op Social Deal

Gemiddelde waardering: 8.3
4.5/5
Venlo

Kort sagt


1. Qula Trails is succesvol in de Benelux en wil uitbreiden
2. Per regio zoeken we een partner die City Trails (Speurtochten) maakt en eventueel verkoopt
3. Samen maken we de Qula City Trails in steden in jouw regio
4. We helpen je met (online) marketing. 
5. Je bepaalt zelf hoe je de Trails onder de aandacht wilt brengen en verkoopt
6. Je krijgt een vergoeding obv je verkopen. Of een mooie korting voor jouw klanten

in deze steden willen we bijvoorbeeld uitbreiden

Frankrijk

Spanje

Overig

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op: